Timisoara 0356.469.966

Produsele din gama Cochiltech sunt realizate de Compania Isoline - Timisoara. Produsele Cohiltech se adreseaza tuturor firmele din Romania care au ca domeniul de activitate comercializarea si montarea sistemelor termoizolante. Principalale produse sunt cochiliile de vata minerala si placile de vata minerala bazaltica, dar si accesoriile necesare montajului acestora.

Isoline, cu sediul in Timisoara, impreuna cu compania Bandatech -  lider pe piata produselor de izolatii - reprezinta solutia perfecta in domeniul sistemelor de termoizolatii. Contactati cu incredere unul dintre operatorii nostri tehnici, pentru a consulta oferta noastra permanta, cat si pentru a afla cum sa deveniti partener Isoline.

Reducerea consumului energetic prin solutiile complete de termoizolatii Cochiltech.
Cochiliile si placile se folosesc pe scară largă in izolarea termică și pentru absorbtia sunetului, reducerea piederilor nedorite de agent termic, sisteme de ventilatie,  aer condiționat, resomandat pentru construcții comerciale, industriale dar si rezidentiale.

Cochiliile si placile de vata minerala au pierdere  termică mai mică, sunt din material ignifug, poseda toxicitate redusa, cu volum mic, foarte bune in izolarea fonică.

Gama de produse Cochiltech va ofera solutia completa pentru termoizolatii, oferindu-va cele mai bune sisteme de termoizolatii care vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra, tinand cont de calitate, pret si eficienta durabila.

Diminuarea considerabila  a costurilor aferente climatizarii. Reducerea timpului de amortizarea prin folosirea solutiilor recomandate.

Accesorii montaj vata minerala

Banda aluminiu neted

Banda adeziva din aluminiu neted se foloseste la etanseizarea instalatiilor de incalzire, la placi de carbonat  alveolar, la instalatii de incalzire si izolatii termice, aer conditionat si ventilatie.  Suprafetele izolate trebuie sa fie bine curatate, fara praf si uscate pentru adezivare perfecta. B
Citeste mai mult

Banda aluminizata

La fel de eficienta contra vaporilor ca si folia, banda de lipit autoadeziva aluminizata se foloseste la lipirea foliei contra vaporilor pe partea interioara a termoizolatiei.
Citeste mai mult

Banda de aluminiu ranforsat

Aluminiul ramforsat, avand o rezistenta mai mare la rupere, este folosit la izolarea jonctiunilor si etansarea instalatiilor. Banda de aluminiu ramforsat este utilizata la izolarea etansa a instalatiilor de aer conditionat, ventilatie si incalzire, in industria HVAC.
Citeste mai mult

Sarma zincata

Sarma zincata are utilizari diverse, fiind folosita in special pentru fixarea materialelor si accesoriilor de izolatie.
Citeste mai mult