Timisoara 0356.469.966

Produsele din gama Cochiltech sunt realizate de Compania Isoline - Timisoara. Produsele Cohiltech se adreseaza tuturor firmele din Romania care au ca domeniul de activitate comercializarea si montarea sistemelor termoizolante. Principalale produse sunt cochiliile de vata minerala si placile de vata minerala bazaltica, dar si accesoriile necesare montajului acestora.

Isoline, cu sediul in Timisoara, impreuna cu compania Bandatech -  lider pe piata produselor de izolatii - reprezinta solutia perfecta in domeniul sistemelor de termoizolatii. Contactati cu incredere unul dintre operatorii nostri tehnici, pentru a consulta oferta noastra permanta, cat si pentru a afla cum sa deveniti partener Isoline.

Reducerea consumului energetic prin solutiile complete de termoizolatii Cochiltech.
Cochiliile si placile se folosesc pe scară largă in izolarea termică și pentru absorbtia sunetului, reducerea piederilor nedorite de agent termic, sisteme de ventilatie,  aer condiționat, resomandat pentru construcții comerciale, industriale dar si rezidentiale.

Cochiliile si placile de vata minerala au pierdere  termică mai mică, sunt din material ignifug, poseda toxicitate redusa, cu volum mic, foarte bune in izolarea fonică.

Gama de produse Cochiltech va ofera solutia completa pentru termoizolatii, oferindu-va cele mai bune sisteme de termoizolatii care vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra, tinand cont de calitate, pret si eficienta durabila.

Diminuarea considerabila  a costurilor aferente climatizarii. Reducerea timpului de amortizarea prin folosirea solutiilor recomandate.

Produse

Banda aluminiu neted

Banda adeziva din aluminiu neted se foloseste la etanseizarea instalatiilor de incalzire, la placi de carbonat  alveolar, la instalatii de incalzire si izolatii termice, aer conditionat si ventilatie.  Suprafetele izolate trebuie sa fie bine curatate, fara praf si uscate pentru adezivare perfecta. B
Citeste mai mult

Banda aluminizata

La fel de eficienta contra vaporilor ca si folia, banda de lipit autoadeziva aluminizata se foloseste la lipirea foliei contra vaporilor pe partea interioara a termoizolatiei.
Citeste mai mult

Banda de aluminiu ranforsat

Aluminiul ramforsat, avand o rezistenta mai mare la rupere, este folosit la izolarea jonctiunilor si etansarea instalatiilor. Banda de aluminiu ramforsat este utilizata la izolarea etansa a instalatiilor de aer conditionat, ventilatie si incalzire, in industria HVAC.
Citeste mai mult

Capsator drept si unghiular

Solutie eficienta in domeniul izolatiilor, folosita impotriva actiunilor mecanice interioare.
Citeste mai mult

Cochilii vata minerala bazaltica caserate si necaserate

  Cochiliile de vata minerala  se utilizeaza in izolarea termica eficienta a conductelor si tevilor care transporta atat agent termic cat si frigorific. Pentru protejarea eficienta impotriva extremelor de temperatura (-25 C pana la 600 C) ai nevoie de cochiliile de vata minerala!    Atentie: treb
Citeste mai mult

Cot PVC izolatii interioare

Cot din PVC cu suprafata neteda. Este parte a sistemului economic de captusire a izolatiilor interioare rezistent la foc, cu proprietati ignifuge. Protejeaza coturile izolate din instalatii impotriva deteriorarilor care pot aparea prin solicitari mecanice in spatii de interior.
Citeste mai mult

Folie aluminiu neted pentru exterior

Folie din aluminiu neted se utiilizeaza pentru protejarea izolatiilor termice aplicate pe instalatii in zone exterioare.
Citeste mai mult

Folie aluminiu neted pentru interior

Folie din aluminiu neted este folosita in protejarea izolatiilor folosite in etanseizarea conductelor si intstalatiilor termince de interior.
Citeste mai mult

Folie aluminiu ranforsat pentru exterior

Folie din alminiu ranforsat pentru protejarea izolatiilor pe instalatii montate in zone exterioare. Rezistenta sporita datorita insertiei in material.
Citeste mai mult

Folie aluminiu ranforsat pentru interior

Folia din aluminiu ranforsat sporeste durabilitatea si eficienta termica a conductelor, avand un plus de protectie datorita insertiilor specifice.
Citeste mai mult

Folie PVC cu aluminiu

Folie PVC cu aluminiu este destinata protejarii termoizolatiei conductelor in medii de interior si exteriorEste o folie speciala din PVC rigid cu aluminiu cu protectie UV pentru acoperirea si protejarea tubulaturilor izolate. Aceasta folie datorita efectului ,,curling'' garanteaza un montaj perfect, c
Citeste mai mult

Folie PVC ISOLPAK

Folie PVC Isolpak protejeaza conductele si sistemele termice intrioare.Realizata dintr-o folie speciala din PVC rigid este folosita in izolarea conductelor greu accesibile si izolate. Se aplica usor si curat.
Citeste mai mult

Mansete aluminiu pentru montaj vata

Mansetele din aluminiu  au ca scop si utilitate acoperirea si izolarea eficienta a capetelor instalatiilor.
Citeste mai mult

Nituri din PVC pentru montaj

Aplicabilitate diversa. Sunt accesorii indispensabile unui montaj corect. Se comercializeaza ambalate cate 1000 buc.
Citeste mai mult

Sarma zincata

Sarma zincata are utilizari diverse, fiind folosita in special pentru fixarea materialelor si accesoriilor de izolatie.
Citeste mai mult

Tabla

Folosita pentru diverse aplicatii in constructii, tabla protejeaza impotriva actiunilor mecanice exterioare.
Citeste mai mult