Timisoara 0356.469.966

Produsele din gama Cochiltech sunt realizate de Compania Isoline - Timisoara. Produsele Cohiltech se adreseaza tuturor firmele din Romania care au ca domeniul de activitate comercializarea si montarea sistemelor termoizolante. Principalale produse sunt cochiliile de vata minerala si placile de vata minerala bazaltica, dar si accesoriile necesare montajului acestora.

Isoline, cu sediul in Timisoara, impreuna cu compania Bandatech -  lider pe piata produselor de izolatii - reprezinta solutia perfecta in domeniul sistemelor de termoizolatii. Contactati cu incredere unul dintre operatorii nostri tehnici, pentru a consulta oferta noastra permanta, cat si pentru a afla cum sa deveniti partener Isoline.

Reducerea consumului energetic prin solutiile complete de termoizolatii Cochiltech.
Cochiliile si placile se folosesc pe scară largă in izolarea termică și pentru absorbtia sunetului, reducerea piederilor nedorite de agent termic, sisteme de ventilatie,  aer condiționat, resomandat pentru construcții comerciale, industriale dar si rezidentiale.

Cochiliile si placile de vata minerala au pierdere  termică mai mică, sunt din material ignifug, poseda toxicitate redusa, cu volum mic, foarte bune in izolarea fonică.

Gama de produse Cochiltech va ofera solutia completa pentru termoizolatii, oferindu-va cele mai bune sisteme de termoizolatii care vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra, tinand cont de calitate, pret si eficienta durabila.

Diminuarea considerabila  a costurilor aferente climatizarii. Reducerea timpului de amortizarea prin folosirea solutiilor recomandate.

Protectii mecanice pentru exterior

Folie aluminiu neted pentru exterior

Folie din aluminiu neted se utiilizeaza pentru protejarea izolatiilor termice aplicate pe instalatii in zone exterioare.
Citeste mai mult

Folie aluminiu ranforsat pentru exterior

Folie din alminiu ranforsat pentru protejarea izolatiilor pe instalatii montate in zone exterioare. Rezistenta sporita datorita insertiei in material.
Citeste mai mult

Folie PVC cu aluminiu

Folie PVC cu aluminiu este destinata protejarii termoizolatiei conductelor in medii de interior si exteriorEste o folie speciala din PVC rigid cu aluminiu cu protectie UV pentru acoperirea si protejarea tubulaturilor izolate. Aceasta folie datorita efectului ,,curling'' garanteaza un montaj perfect, c
Citeste mai mult

Tabla

Folosita pentru diverse aplicatii in constructii, tabla protejeaza impotriva actiunilor mecanice exterioare.
Citeste mai mult