Timisoara 0356.469.966

Produsele din gama Cochiltech sunt realizate de Compania Isoline - Timisoara. Produsele Cohiltech se adreseaza tuturor firmele din Romania care au ca domeniul de activitate comercializarea si montarea sistemelor termoizolante. Principalale produse sunt cochiliile de vata minerala si placile de vata minerala bazaltica, dar si accesoriile necesare montajului acestora.

Isoline, cu sediul in Timisoara, impreuna cu compania Bandatech -  lider pe piata produselor de izolatii - reprezinta solutia perfecta in domeniul sistemelor de termoizolatii. Contactati cu incredere unul dintre operatorii nostri tehnici, pentru a consulta oferta noastra permanta, cat si pentru a afla cum sa deveniti partener Isoline.

Reducerea consumului energetic prin solutiile complete de termoizolatii Cochiltech.
Cochiliile si placile se folosesc pe scară largă in izolarea termică și pentru absorbtia sunetului, reducerea piederilor nedorite de agent termic, sisteme de ventilatie,  aer condiționat, resomandat pentru construcții comerciale, industriale dar si rezidentiale.

Cochiliile si placile de vata minerala au pierdere  termică mai mică, sunt din material ignifug, poseda toxicitate redusa, cu volum mic, foarte bune in izolarea fonică.

Gama de produse Cochiltech va ofera solutia completa pentru termoizolatii, oferindu-va cele mai bune sisteme de termoizolatii care vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra, tinand cont de calitate, pret si eficienta durabila.

Diminuarea considerabila  a costurilor aferente climatizarii. Reducerea timpului de amortizarea prin folosirea solutiilor recomandate.

Cochilii vata minerala bazaltica caserate si necaserate

  Cochiliile de vata minerala  se utilizeaza in izolarea termica eficienta a conductelor si tevilor care transporta atat agent termic cat si frigorific. Pentru protejarea eficienta impotriva extremelor de temperatura (-25 C pana la 600 C) ai nevoie de cochiliile de vata minerala!
   Atentie: trebuie protejate de actiunea unor factori externi ce pot reduce gradul de eficienta termica.

   

   Isoline ofera toata gama Cochiltech de cochilii drepte, cochilii caserate cu aluminiu sau necaserate, cu grad ridicat de protectie termica.

   Pentru ca cea mai mare pondere in ceea ce priveste consumul de energie o constituie incalzirea, respectiv consumul necesar crearii unui climat confortabil de locuire, se doreste o reducere a  piederilor calorice in perioadele de iarna ( incalzire) si de vara ( racire), prin eficientizarea sistemelor de izolare termica. Aceste deziderat poate fi indeplinit numai prin materiale de calitate, care sa fie garantia unei amortizari corecte a oricarei investitii specifice. 
Solutie de izolare termica pentru cel putin  50 de ani!